Mėgstamos veiklos ir profesijos derinimas: misija įmanoma?
Mėgstamos veiklos ir profesijos derinimas: misija įmanoma?
Dažnai girdime posakį: „Paversk savo aistrą (mėgstamą veiklą) profesija ar verslu, ir niekada nedirbsi nė dienos.“
O gal dirbsi visada? Į šį klausimą geriausiai gali atsakyti tas, kuris jau yra tai padaręs.
LIVE pokalbio metu, sausio 29 d., 12:00 ir pasikalbėsime su tai sėkmingai darančiu žmogumi.
Šio laidos svečias – virtuvės šefas Andrius Kubilius, sukūręs išskirtinę gastronominę patirtį – restoraną „Nineteen18“, kuris, be kitų reikšmingų įvertinimų, pelnė ir prestižinę „Michelin“ žvaigždutę. Kartu su Andriumi aptarsime, ką reiškia derinti aistrą, profesiją ir verslą, bei kokie iššūkiai kyla šiame kelyje.
Pokalbio metu aptarsime šiuos klausimus:
• Ką praktiškai reiškia suderinti aistrą, profesiją ir verslą?
• Kokie yra pagrindiniai to privalumai ir iššūkiai?
• Kaip išvengti perdegimo, nuolat augti ir atrasti naujų kūrybinių sprendimų, kad visada judėtum pirmyn?
• Nuo ko pradėti, jei jau nusprendėte eiti šiuo keliu?
Tiesioginės transliacijos metu kalbėsimės be ilgų išvedžiojimų, dalinsimės savo patirtimi, žiniomis ir įžvalgomis bei atsakysime į jūsų klausimus.
Junkitės!
Mažiau susirinkimų – daugiau rezultatų? Ar tai tik pasaka vadovų ausims?